Sabtu, 07 Juli 2012

Sunda Klasik Cicih Cangkurileung - Ngiring Bingah

Track list :

Ngiring Bungah
Tablo Kasmaran
Duriat Saliwat
Ligar Katresman
Obor Jajantung
Langit Kulawu
Cawadan
Wartoskeun

1 komentar:

  1. Diantos lagu "WARTOSKEUN" sunda klasik Cicih Cangkurileung

    BalasHapus